Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minőségi kategóriák és méretek

Az üzletben feltöltött termékeket minőségi kategóriákba soroltam. 

ÚJ : Ide tartoznak az új termékek, pl.: cipők, Disney termékek.

ÚJ, OUTLET: Azok a használt ruha termékek, amelyek címkével vannak ellátva.

ÚJ, ÚJSZERŰ: Ide azokat a termékeket soroltam, amelyeken nincs címke, mert levágták, vagy leszakadt, de esetleg még a belövőszál amin a címke volt, rajta van a terméken, vagy látszik a ruhán, hogy még nem volt sem viselve, sem mosva.

HIBÁTLAN: Mosva volt a termék egyszer talán kétszer, de hibátlan, bárhová el lehet menni benne.

HASZNÁLT: Ezek a termékek, többször voltak mosva, látszik rajtuk, hogy hordták őket párszor. Ettől függetlenül még ezek sem kifejezetten csak otthon hordható darabok, kivéve a viseltesebb ruhák, de ezeknél jeleztem, hogy inkább játszani ajánlom.

HIBÁS: Ezeknél a termékeknél valamilyen hibát találtam. Ez lehet szálhiba, folt, apró lyuk stb...  Minden esetben leírom, mi a hiba. Itt is lehetnek, akár új, címkés darabok is.

 

Minden termékünk többszöri minőségi ellenőrzésen esik át, mielőtt feltöltjük a webbutikba. Ha véletlenül egy apró hiba rejtve maradna előttünk, kérlek mindenképp lépj velünk kapcsolatba és megoldjuk a felmerülő problémát! 

 

A MÉRETET, mindig az adott termék beleírt mérete alapján adom meg. Mivel a különböző márkák méretei nagyságra, jelentősen eltérhetnek egymástól, minden esetben lemérem az adott darabot. Mielőtt megvásárolod, ezeket ellenőrizd, így biztosan tökéletes darabot fogsz kézbe venni.