Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Minőségi kategóriák és méretek

Az üzletben feltöltött termékeket minőségi kategóriákba soroltam. 

ÚJ : Ide tartoznak az új termékek, pl.: cipők, Disney termékek.

ÚJ, OUTLET: Azok a használt ruha termékek, amelyek címkével vannak ellátva.

ÚJ, ÚJSZERŰ: Ide azokat a termékeket soroltam, amelyeken nincs címke, mert levágták, vagy leszakadt, de esetleg még a belövőszál amin a címke volt, rajta van a terméken, vagy látszik a ruhán, hogy még nem volt sem viselve, sem mosva. Tulajdonképpen OUTLET papírcímke nélküli ruhák.

HIBÁTLAN: Mosva volt a termék de csak néhány alkalommal, hibátlan ruhadarabok, bárhová el lehet menni benne.

HASZNÁLT: Ezek a termékek, többször voltak mosva, látszik rajtuk, hogy hordták őket párszor. Ettől függetlenül még ezek sem kifejezetten csak otthon hordható darabok, kivéve a viseltesebb ruhák, de ezeknél jeleztem, hogy inkább játszani ajánlom.

HIBÁS: Ezeknél a termékeknél valamilyen hibát találtam. Ez lehet szálhiba, folt, apró lyuk stb...  Minden esetben leírom, mi a hiba. Itt is lehetnek, akár új, címkés darabok is.

 

Minden termékünk többszöri minőségi ellenőrzésen esik át, mielőtt feltöltjük a webbutikba. Ha véletlenül egy apró hiba rejtve maradna előttünk, kérlek mindenképp lépj velünk kapcsolatba és megoldjuk a felmerülő problémát! 

 

A MÉRETET, mindig az adott termék beleírt mérete alapján adom meg. Mivel a különböző márkák méretei nagyságra, jelentősen eltérhetnek egymástól, minden esetben lemérem az adott darabot. Mielőtt megvásárolod, ezeket ellenőrizd, így biztosan tökéletes darabot fogsz kézbe venni. 

Új ruhák esetében, csak egy méretsort mérek le, azonos termékek estében, a szabás miatt mégis felmerülhet 1-2 cm eltérés.