Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Apraja-falváról

Üdvözöllek az Apraja-falván!

 

Pelleiné Kádár Erzsébet vagyok, két gyermekes anyukaként tapasztaltam már, melyek a legfontosabb szempontok, amelyek a ruha és cipő vásárláskor felmerülnek bennünk. A minőség mellett az ár, praktikum, illetve a könnyen kezelhetőség az ami elengedhetetlen. Célom az, hogy ebben a webáruházban minden ruházati és kiegészítő terméket megvásárolhass gyermekednek amire szüksége lehet, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról. A ruhát, cipőt, vagy akár ovis felszerelést is. Termékfeltöltés mindennapos, így érdemes akár minden nap benézned hozzánk!

Nagyon fontosnak tartom a környezetvédelmet, gyermekeink és a magunk szempontjából is! Elgondolkodtató, hogy a ruhaipar mennyire környezetszennyező hatású, ami leginkább a fast-fashion ruhaláncoknak köszönhető. Ezek a cégek tonnaszám gyártják egyik ruhakollekciót a másik után, az el nem adott termékeik nagy részét megsemmisítik, elégetik. Ezért a magam lehetőségeihez mérten mindent megteszek, hogy óvjam a földet. Kiváló, cream minőségű használt ruhákat kínálok, olyanokat, amelyek a boltok polcain maradtak, így most újrahasznosíthatjuk őket, ezek nagy része címkés vagy új, újszerű, csak nagyon kevés érkezik hibásan hozzám. Olyan szállítókkal dolgozom, akik ugyanolyan gondosan kezelik a ruhákat mint én.Tisztán, összehajtogatva küldik el számomra! Ezeket a termékeket ezért én nem mosom ki, mert amikor megkapod, úgyis átmosod és kivasalod, mielőtt ráadod gyermekedre. Így legalább nem terheljük feleslegesen a környezetet.

Az új ruha kínálatomnál előnyt élveznek a magyar gyártók termékei, amelyek valóban jó minőségűek és nem tucattermékek. Két kis divatszakértőm igényeit is figyelembe vettem, így kaphatóak az aktuális kedvenc mesehősökkel díszített termékek is. 

Cipő választásnál ugyancsak a minőség, ár, könnyű tisztíthatóság, praktikum ami fontos szempont szerintem. Ezt kínálatom bővítésnél is szem előtt tartom majd. Az általam forgalmazott cipők ugyancsak Magyar gyártók kiváló minőségű termékei.

Az Apraja-falván minden termék raktáron van, így a 14:00-ig leadott rendeléseket akár a következő munkanapon házhoz szállítjuk!

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal az info@apraja-falva.hu e-mail címen vagy a +3670 3659952-es telefonszámon.  

Kellemes vásárlást kívánok!