Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Apraja-falváról

Üdvözöllek az Apraja-falván!

 

Két gyermekes anyukaként tapasztaltam már, melyek a legfontosabb szempontok, melyek a ruha és cipő vásárláskor felmerülnek bennünk. A minőség mellett az ár, praktikum illetve a könnyen kezelhetőség ami elengedhetetlen. Célom, hogy ebben a webbutikban minden terméket megvehess, amire csemetédnek szüksége lehet. A ruhákon kívül, cipőt, vagy akár ovis felszerelést is. Termékfeltöltés mindennapos, így érdemes akár minden nap benézned hozzám.

Kiváló, krém minőségű használt ruhákat kínálok. Ezek nagy része, címkés, vagy új, újszerű, csak nagyon kevés érkezik foltosan hozzám, Ezeket a termékeket nem mosom ki, mert amikor megkapod, úgyis átmosod és kivasalod, mielőtt ráadod gyermekedre. Így nem terhelem feleslegesen a környezetet.

Az új ruhákat a minőség mellett igyekszem a lehető legkedvezőbb áron adni.

Cipő választásnál ugyancsak a minőség, ár és könnyű tisztíthatóság, praktikum ami fontos szempont szerintem. Kínálatom bővítésnél is szem előtt tartom majd ezeket.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal az info@apraja-falva.hu e-mail címen vagy a +3670 3659952-es telefonszámon.

Kellemes vásárlást kívánok!