Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Apraja-falváról

Üdvözöllek az Apraja-falván!

Két gyermekes anyukaként tapasztaltam már, melyek a legfontosabb szempontok, amelyek a ruha és cipő vásárláskor felmerülnek bennünk. A minőség mellett az ár, praktikum, illetve a könnyen kezelhetőség az ,ami elengedhetetlen. Célom az, hogy ebben a webáruházban minden ruházati és kiegészítő terméket megvásárolhass gyermekednek amire szüksége lehet, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról. A ruhát, cipőt, vagy akár ovis felszerelést is. Termékfeltöltés mindennapos, így érdemes akár minden nap benézned hozzánk!

Kiváló, cream minőségű használt ruhákat kínálok, ezek nagy része címkés vagy új, újszerű, csak nagyon kevés érkezik foltosan hozzám. Olyan szállítókkal dolgozom, akik ugyanolyan gonddal kezelik a ruhákat mint én. Ezeket a termékeket nem mosom ki, mert amikor megkapod, úgyis átmosod és kivasalod, mielőtt ráadod gyermekedre. Így legalább nem terhelem feleslegesen a környezetet.

Az új ruha kínálatomnál előnyt élveznek a magyar gyártók termékei, amelyek valóban jó minőségűek. Két kis divatszakértőm igényeit is figyelembe vettem, így kaphatóak az aktuális kedvenc mesehősökkel díszített termékek is. 

Cipő választásnál ugyancsak a minőség, ár, könnyű tisztíthatóság, praktikum ami fontos szempont szerintem. Ezt kínálatom bővítésnél is szem előtt tartom majd.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal az info@apraja-falva.hu e-mail címen vagy a +3670 3659952-es telefonszámon.

Kellemes vásárlást kívánok!